top of page
"20 Spørsmål i reprise"

Fredag 06. oktober kl. 18.00 er vi så heldige å få panelet fra "20 Spørsmål" på besøk i Gildehallen. Den kvikke radiostemmen Øystein Syrstad vil atter igjen lede den munnrappe gjengen,- Anne B, Svanhild og Jan. Her kommer det til å trille latterkuler!

Les mer om arrangementet nedenfor.

 

 

«20 Spørsmål» i reprise i Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård!

 

«20 Spørsmål» i reprise ? Ja, hvem av oss som er litt voksen husker vel ikke noen av de vel 270 programmene som gikk på Distriktssendingene i NRK Sør-Trøndelag på 1990 tallet. Dette var for mange en god stund med ørene rettet mot radioen og hvor smilet satt lett i munnviken. Nå skal latterkulene igjen få rulle, - denne gang hos oss i Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård! Vi har i høst fått anledning til å gjenskape en kveld med «20 spørsmål», - og, - med det trofaste panelet som den gang deltok under stødig ledelse av den folkekjære radiostemmen 

Øystein Syrstad.


Det var vel flere som var innom programmet, men det originale panelet besto for det meste av «Bydama» Anne B. Ragde, «Selbyggen» Jan Borseth, «Rissværingen» Svanhild Sveaas Skrødal , - og alltid med en sprudlende Øystein Syrstad fra Skaun som programleder. Jan Borseth var en av de som i mange år reist rundt og lagde god stemning med sine «swinglendere», valser, reinlendere, tangoer og polser. Den gang var det vel et begrep som het «Borsethfest». Anne B. er nok kjent for de fleste. Den anerkjente forfatteren med glimt i øyet som i 2016 virkelig slo igjennom med Berlinerpoplene, - nok en historie «fra Byneset». Svanhild, -mange husker vel teaterdama og odelsjenta fra Rissa med sine usedvanlige raske replikker
og unike ordforråd ? Øystein,- den kvikke radiostemmen i Distrikssendingene i NRK Sør-Trøndelag gjennom mange år husker mange av oss. Det er i hvert fall ingen tvil om at kjemien mellom disse fire var til stede og at dette smittet over til radiolytterne !


Fredag 6. Oktober samles panelet igjen, - en gjenforening i Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård, med formål om en kveld med humor, god stemning og trillende latterkuler. Vi gleder oss til å lage en opplevelse for kveldens gjester med underholdning og god mat og drikke hvor menyen er rettet mot de gode smakene Trøndelag og Byneset har å by på.

Underholdning "20 spørsmål i Reprise" samt 3-retters middag i Gildehallen

pris pr pers kr 985,-

Arrangementet har påmelding med begrensede plasser. For påmelding,- send epost til post@gildehall.no. Alle påmeldte gjester melder med det samme ETT ORD som blir med til utvalg for oppgavene panelet skal bryne seg på. Evt. matallergier som vi bør ta hensyn til meldes ifra før arrangementsdag. 

Hjertelig velkommen skal dere være for en helaften her hos oss i

Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård

Her legger vi ut informasjon om ulike arrangementer

Vi har åpnet booking for vår- og sommerarrangment,- både kickoff og teambygging. Ta kontakt og vi skreddersyr en opplevelse sammen med dere.

Denne kvelden skal vi bli bedre kjent med Anne B. Ragde`s herlige personlighet, inspirasjon til hennes gjennombrudd

Neshov-serien og hennes siste bok som går personlig til verks, "Muttra og meg".

Igjennom noen av skriververkene til Anne B. Ragde har Byneset har vært en inspirasjonskilde. «Berlinerpoplene» tok mange med storm som tv-serie i 2007 og ble gjennomslaget til Anne B- Ragde. Siden da gikk det slag i slag,- både «Eremittkrepsene», «Ligge i grønne enger», «Alltid tilgivelse», «Liebharberne» ble en del av serien om folket på Neshov og i 2019 ble den siste boken av 6 bøker, «Datteren» skrevet. Vi gleder oss til å høre mer om prosessen mot Byneset som inspirasjonskilde, veien som forfatter og personligheten Anne B. Ragde.

Etter underholdningen dekkes det for et godt måltid i Gildehallen servering fra vårt kjøkken.

Baren vil være åpen igjennom hele kvelden fram til kl. 24.00.

 

Kveldens meny

Ytrefilet av storfe fra Fosen med timian, koriander og fennikel

Spisskål med nøttesmør - nepe – småløk

urtepoteter - sjysaus

 

Variasjon av hvit sjokolade

Hvit sjokolade creme aux – rabarbrasorbet – rabarbra fra gårdens Nyttehage

lun krydderkake – yoghurtkrem

 

1 times underholdning, mat-tygg under underholdningen samt 2-retters meny

Pris kr 690,-

 

Denne kvelden er det begrensede plasser, så førstmann til mølla!

Påmelding innen 15.april til e-post; post@gildehall.no eller tlf; 930 41 253.

Fra sofa til lenestol

Lørdag 22.april kl 18.00 er vi så heldige å få Anne B.Ragde på besøk i Gildehallen. Den folkekjære radiostemmen Øystein Syrstad vil være den som leder Ragde igjennom kvelden som inneholder både skjemt og alvor i lune omgivelser.

Les mer om arrangementet nedenfor.

Skal dere, med ansatte eller gjester besøke Granåsen Skiarena under World Cup / Prøve-VM-dagene15. 16. 17. Desember -23 ?

Hva med å starte dagen med en frokost i Gildehallen før rennene i Granåsen ?

 

- eller å kunne senke skuldrene etter rennene med en «afterski» og middag enten i Gildehallen eller oppe i Bergbua og Bergbutunet ?

Ta kontakt med oss og vi skreddersyr pakker som passer deg og din bedrift eller dine gjester!

Sammen skal vi lade opp til Ski-VM 2025 i Granåsen!

bottom of page