top of page
306517999_752978759451272_6813194576765915825_n_edited_edited.jpg

Kurs, konferanse og fagdager

Et annerledes møterom som bryter gamle vaner og tankemønstre

Hva med å ta med din bedrift til et annerledes møtested der de landlige omgivelsene og rolig atmosfære kan gi rom for refleksjon og utvikling? Av erfaring ser vi at gruppen senker skulderene, kommer sammen og finner inspirasjon og veier til utvikling med å være her på gården. For bedrifter er det noen ganger nok å komme seg ut fra sine egne lokaler og lufte både kropp og sinn og vi skreddersyr opplegg i hvert tilfelle etter gruppens forutsetninger og ønsker. På disse dagene står både Gildehallen, Kaffestua og Vinrommet til disposisjon for felles arbeid/ gjennomgang og gruppearbeid.

Finn inspirasjon og ro til nye tanker og ideer

Samtidig som vi tilbyr lokaler for teoretisk innhold tilbyr vi også teambygging/ kickoff utendørs på vår Aktivitetsarena og Bergbutun. Her tilbyr vi flere ulike opplegg etter behov,- teambuilding med målrettet verktøy både teoretisk og praktiske øvelser med foredragsholdere m.m, kickoffaktiviteter for de som bare ønsker å gjøre noe gøy eller bare så enkelt å sette stemningen med å samles rundt bålet i Bergbua og nyte et godt måltid.

Vi ser at mange velger å sette dagen sammen med både litt faglig teoretisk innendørs, før de gir seg ut på det fysiske i en teambygging på vår Aktivitetsarena, gjerne med en god lunsj imellom,- inne i Gildehallen eller rundt grua ute i Bergbua. Ønsker dere at dagen skal avsluttes med en god middag, dekker vi gjerne opp Gildehallen for dette, -spør oss, mulighetene er mange!

Les mer om våre aktivitetstilbud her.

Ankomst

Ved ankomst blir gjestene ønsket varmt velkommen av vårt vertskap. Her serverer vi nytraktet kaffe, te, mineralvann og gjerne noe enkelt å bite i etter hva gruppen ønsker. Dette kan være en lett frokost, frukt, lefse/ sjokolade eller lignende. Deretter disponerer dere tiden selv med det som skulle være mål for dagen. Under møtet kan vi også ha frukt/ lefse/ sjokolade e.l tilgjengelig om ønskelig.

Måltider

Vi tilbyr gjerne måltider igjennom dagen i fra vårt eget kjøkken. Her har vi flere alternativ, både kalde og varme retter, kuvert eller buffet,- alt etter ønske. Det forutsettes at gruppen velger felles meny. Om det skulle være matallergier å ta hensyn til, må vi ha beskjed om dette før arrangementsdag slik at vi får tilrettelegge dette.

 

Alle våre lokaliteter er tilgjengelig for dere hele dagen siden vi kun har èn gruppe om gangen for hvert arrangement.

Tilgjengelig hos oss er blant annet følgende:

  • Fri Wifi

  • Projector og takmontert lerret i Gildehallen

  • Flipboard

  • Pausemat og måltider etter ønske fra vårt eget kjøkken

  • Aktivitetsarrangement/ Teambuilding ute/ inne

  • Felles transport om ønskelig

  • Stor fri parkering rett ved lokalitetene

bottom of page