top of page
IMG_1005.jpg

En familiegård med både store og små krefter i drift

Familiebedriften vår så først dagens lys i 2002, og siden den gang har vi stein på stein bygd det som står som Aktivitetsgården og Gildehallen med alt som følger med.

 

En familiebedrift vil i realiteten si at både store og små krefter er i drift, uavhengig av alder. Å drive en slik plass blir gjerne mer livsstil enn en jobb og igjennom 20 år har vi lagt ned både arbeidskraft og sjel i det vi kaller for «vårt lille hjertebarn». Både liten og stor har en nærhet til det som foregår på gården og dette velger vi å tro gjenspeiler seg i vårt møte med gjester når de kommer til gårds og ønsker en opplevelse. Kontinuerlig ønsker vi å utvikle oss videre å finner stadig på nye prosjekt som gir oss både motivasjon og ny giv.

 

Vi på Aktivitetsgården og Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård, er opptatt av at våre gjester får en god opplevelse og vi legger vekt på at gjestene skal føle seg ivaretatt under oppholdet hos oss. Når gjestene kommer til gårds, står vi som vertskap og ønsker varmt velkommen!

Olav Jørund & Sissel – Gründere og vertskap

Olav Jørund og Sissel er de man kan kalle gründere og idèmakere bak vår virksomhet. Olav Jørund er altmuligmannen på gården men liker seg best ute. Han sørger for det praktiske både ute og inne på gården og loser grupper igjennom vår Aktivitetsarena i både teambygging og sosiale sammenhenger. Han er også litt av en formidler som gjerne deler gårdens historie både fra gammeltida og nytida.

Sissel er husfrua på Gaustad Gjerdet Gård og sørger for at tallene er riktig som regnskapsfører i bedriften og sørger blant annet for at ting er på stell innendørs. Hun legger tilrette for at Gildehallen viser seg fra sin beste side med oppdekking, blomsterdekor og tilrettelegger for en god stemning i våre lokaler.

Du finner oss på Byneset – byens grønne lunge

Ca 20 kilometer vest for Trondheim Sentrum finner du gården vår. Omkranset av fjordene Gulosen, Orkdalsfjorden og Trondheimsfjorden, ligger den idylliske Bynes-halvøya – byens grønne lunge. 

 

Ta  kontakt med oss da vel, så skal vi gjøre vårt beste for å skreddersy en opplevelse for deg og dine gjester her på Gaustad Gjerdet Gård. Vi har mange muligheter til å tilrettelegge for akkurat ditt arrangement!

Historien bak Gaustad Gjerdet Gård

Gaustad Gjerdet har historie langt tilbake i tid. Gaustad var i eldre tid et av høvdingesetene på Byneset, og en av de få gårdene som kirken i eldre tid ikke rådde over. Gårdshistorien er mangfoldig, og om Gaustadgårdene fortelles det bl.a. at her bodde Torstein Kugad, – den som kongen hadde utpekt til kommandant på fortet Sion, det vi idag kjenner som Sverresborg. Gaustad har i likhet med mange andre bruk, blitt delt igjennom tidene mellom brødre. Idag består Gaustad av fem gårder, hvorav en av disse er Gaustad Gjerdet Gård.

Hjertelig velkommen til oss! Vi gleder oss til å lage en opplevelse for deg og dine.

Lene - Kundekontakt og kjøkkensjef

Lene har også i likhet med Sissel og Olav Jørund vært med fra dag 1 og er den idag som har kundekontakt, administrerende arbeid og hovedansvaret på kjøkkenet. Hun sørger for at ingen skal gå sulten herfra og tilrettelegger for mat- og drikkeopplevelser.  Det viktigste for henne er at håndverket bak mat og drikke samt god råvarekvalitet skal ende opp i en minnerik opplevelse for gjestene.

bottom of page