top of page
IMG_1005.jpg

Planlegging

Igjennom de årene vi har drevet har vi samlet erfaring, gode råd og ideer slik at vi har gode forutsetninger for å bidra i planleggingen av de forskjellige begivenheter. Her hos oss deler vi gjerne vår erfaring og kompetanse for gjennomføringen av en slik dag, og vi tilbyr derfor et innledende planleggingsmøte slik at man har det beste utgangspunktet for å tilrettelegge for en fin dag. Sammen med konfirmanten og foreldre skreddersyr vi arrangementet innenfor de rammer og ønsker som vil

være tilpasset dere og praktisk mulig for oss.

Videre kan en dag se slik ut her hos oss på Gaustad Gjerdet Gård

Her hos oss kan vi tilby gode smaker innen mat og drikke igjennom dagen,-både ved ankomst, ved hovedmåltid og festlighetene. Vår oppgave er å legge til rette for at dagen skal bli en feiring med mange minneverdige elementer.

Ankomst

Vi ruller gjerne ut den røde løperen ved inngangspartiet for en «staselig velkomst». Om dere ikke har eget vertskap som tar imot gjestene, blir gjestene ønsket varmt velkommen av oss. Om ønskelig kan vi her servere en felles aperitiff, -en velkomstdrikke, - eller en nytraktet kaffe samt te. Hvis det skal være en stund til mat, kan vi også her tilby noe enkelt å bite i fram til måltidet. Dette kan være bakst, frukt, fingermat o.l. I sommerhalvåret, og dersom været tillater det, kan Gårdsdammen eller Frukthagen være et hyggelig samlingssted for en aperitiff før middag. Om det er ønskelig å holde aperitiffen innendørs er Kaffestua ellers en fin plass for dette.

Meny

I utgangspunktet har vi menyer til enhver tid liggende ute på våre nettsider som vil variere etter sesong. Her finner vi sammen løsninger sammen med dere, - en passende meny for dere og gjestene. I og med at vi har vår egen kjøkkensjef har vi også muligheten til å skreddersy meny for anledningen så lenge det er gjennomførbart og praktisk for gruppen. Det forutsettes at gruppen i utgangspunktet velger felles meny. Om det skulle være noen matallergier å ta hensyn til, vil vi måtte ha beskjed om dette før arrangementsdag, slik at vi får tilrettelegge dette for de det måtte gjelde.

Kaker og kaffe

Etter hovedmåltidet er det vel som oftest tradisjon med kakebord, kaffe og te. Dersom dere ønsker å medbringe kaker selv, er det i orden for oss. Vi beregner da en kakekuvert pr. gjest. Dere leverer kakene til oss, og vi ordner resten. Ønsker dere at vi heller skal levere til kakebordet gjør vi selvfølgelig det.

Pynting

På en slik dag pynter vi selvfølgelig gården til fest! Vi flagger ved den gamle Melkerampen oppe ved innkjørsel og likeså ved inngangspartiet til Gildehallen og de øvrige lokalene. For måltidet i Gildehallen dekker vi med hvite duker, hvite tøyservietter og nøytrale lys. Vi pynter også med blomsterdekor etter sesong, og levende lys på alle bord i alle våre lokaler. Fargevalg på denne blomsterdekoren kan samkjøres i samsvar med øvrig dekor. Vi vil også kunne tilby oppgradering av blomsterdekor ut over det som inngår i grunnleie mot et tillegg. Spør oss om ulike alternativ her. Ved en konfirmasjon har både konfirmant og foreldre ofte egne ønsker. Om ønskelig er det selvfølgelig i orden at dere supplerer med annen ønsket pynt, som f.eks. bordkort, egne blomsteroppsatser, løpere, etc. Tidspunkt for evt. egen pynting avtaler vi. Forutsatt at vi ikke har sent arrangement dagen før deres arrangement, kan lokalene være tilgjengelig for dere dagen før for å

sette de siste detaljene med pynt og lignende. Dersom lokalet er booket, kan dere leverer pynten til oss og vi kan være behjelpelig med å ordne dette slik dere måtte ønske.

Gavebord / Gaverom

Etter ønske ordner vi gavebord enten i Kaffestua eller i Vinrommet slik at både gjester og dere får se gavene underveis.

Grunnpakke for konfirmasjon

Følgende inngår i grunnleien for et konfirmantarrangement;

• Planleggingsmøte sammen med konfirmant og foreldre

• Bruk av alle våre fasiliteter (Vi tar imot kun ett arrangement pr dag, slik at dere kan nyte hele dagen alene her hos oss)

• Bruk av alle av våre lokaliteter, - Gildehallen, Kaffestua og Vinrommet står til disposisjon

• Dekkede bord med hvite duker, tøyservietter og enkel blomsterdekor og lys på samtlige bord

• Eget gaverom om ønskelig

• Tilgang til uteområde for mingling og fotografering

• Kjøkkensjef og servicepersonell gjennom arrangementet.

• Rød løper ved inngang til lokalene

• Bruk av musikkanlegg, projektor og lerret for evt. visninger

• Fri parkering

• Fri WiFi

• Bistand til oppsett av kjøreplan

Be oss gjerne om et tilbud, så skreddersyr vi den spesielle dagen sammen med dere her i Gildehallen på Gaustad Gjerdet Gård.

Konfirmasjon – dagen inn de voksnes liv

En konfirmasjonsdag skal være en begivenhet som blir uforglemmelig for konfirmanten og også for konfirmantens gjester. Med et arrangement her hos oss er vårt mål for dagen at konfirmanten, familie og gjester skal legge til side tankene for det praktiske og nyte dagen sammen. Vi er her for å sørger for at feiringen er i trygge hender.

bottom of page