top of page
IMG_2065.jpg

Våre lokaler

Gildehallen – gårdens hovedlokale

Fra riktig gammelt av, i Norrøn tid, var en gildehall samlingssted for herrefolkets festligheter. I en slik hall, ble alle de betydningsfulle gilder avholdt for blant annet brukseieren og hans menn. I dag skal det også være slik at betydningsfulle gilder skal bli avholdt i Gildehallen, og her hos oss ønsker vi å gi gjestene en god matopplevelse med tilhørende god drikke fra vår vinkjeller. I Gildehallen dekker vi til ca 50 pers, gjerne med hvite duker, levende lys og blomsterdekor etter sesong. Gildehallen kan også benyttes som møtelokale, hvis det skulle være behov for det. Projector og lerret er tilgjengelig.

Vi har lokaler til ulike anledninger og arrangementer

Ønsker du å feire en spesiell anledning i Gildehallen, Kaffestua eller Vinrommet? Eller ønsker du bare å samle familie, venner eller kollegaer til et hyggelig lag i Bergbutunet? På Høylåven kan du nyte vår badstue og avslapningsrom etter en dag med uteaktiviteter. Siden vi kun tar et arrangement om gangen, vil våre lokaler stå til disposisjon kun for dere. Vi planlegger gjerne ditt arrangement sammen med deg, og finner løsningene som gjør til at dette blir en dag/kveld som både du og dine gjester vil huske! Kontakt oss gjerne for en visning og en prat.

Vinrommet – gårdens  chambre separe

I Vinrommet skal det være tilrettelagt for en opplevelse både for øye, gane og mage. Det stemningsfulle rommet ligger i det gamle hønsehuset og gjennom den ene glassveggen ser man inn til gårdens Vinkjeller. Her lar vi råvarene og smakene tale for seg, og vårt mål er å formidle dette på en uforglemmelig måte til våre gjester. Dette kan også benyttes til møterom eller grupperom for mindre grupper, opptil ca 10 personer.

Bergbua – rustikk mat rundt bålgrua i de gamle kutrøene

Oppe i de gamle kutrøene som nå er Aktivitetsarena ligger Bergbua. Med fyr på grua og lun atmosfære serverer vi gjerne både pausemat, lunsj og middag i ulike anledninger f.eks. teambygging med fotballlaget, kickoff med bedriften eller en uformell samling med familie og venner. Vi skreddesyr enhver anledning! Bergbua benyttes også til ly under aktiviteter i Aktivietsarenaen.

bottom of page